Bezienswaardigheden

Leisele

Leisele, met zijn beschermd dorpsgezicht,  is een gezellig dorpje in de Westhoek, waar je nog kunt genieten van de rust en de natuur. 

Fiets of wandel je graag, dan zal je hier genieten van het prachtige platteland.

Wil je een dagje naar zee? Rij dan naar de Westkust: De Panne, Koksijde, Oostduinkerke of Nieuwpoort liggen op een 20-tal minuten rijden met de wagen.

Interesse in oorlogsgeschiedenis en cultuur, dan ben je niet ver van Veurne, Lo, Ieper, Watou, West-Vleteren en Poperinge. 

Leisele ligt op de grens met Frans-Vlaanderen. De steden zoals Bergues, Hondschoote,Dunkerque, en Cassel liggen op een boogscheut en zijn zeker de moeite om ook deze kant uit te gaan! 

Er zijn tal van lekkere restaurants, herbergen en café'tjes in de buurt om er volop te genieten van een lekker streekbiertje of een lekkere picon.

Leisele

Geniet van een gezellige wandeling door de gezellige dorpskern van Leisele of fiets naar het  'openluchtmuseum'.

Winkels in de buurt

Op 200 meter wandelen heb je een slager, heerlijke bakkers op 1km in Hondschote. Colruyt in Veurne, Aldi en Carrefour in Hondschote. 

Hou je van hoeveproducten dan kan je terecht in de vleeshoeve te houtem, kaas -en melkproducten in 't foncierhof,Eten en drinken

Een lekker ontbijt bestellen kan bij onze buren B&B Leonie . Wil je samen genieten van heerlijke zeevruchten op locatie of aan huis geleverd contacteer dan zeker Exquise wat verder in de straat! 

Zin in frietjes of iets lekkers  dan kan dat in Leisele! 

Vergeet zeker ook geen lekkere Picon te gaan drinken op het gezellig terras van 'den vetten os'!


Flanders Fields 

Een mooie wandeling rond Watou, Lo, de last post in Ieper , de loopgraven in Diksmuide, de Hoppevelden in Poperinge, een goeie trappist bij de paters in West Vleteren.


De Westkust

Een dagje naar de zee, een dagje Plopsaland, een gezellige avond in Cinema Koksijde en zoveel meer. 

Laat je e-bike kosteloos aan huis leveren en rij in het wiel van Chantal Vantomme door Loveringem


Frans Vlaanderen

Fiets naar Hondschoote om je lekkere croissants 's morgens, een dagje Bergues, Cassel,...